Weekend Media FestivalRovinj, 20. - 23. 09. 2012.

Galerija 2011

Dobrodošli na Weekend 2012.

Dodaj Weekend u Outlook
Extra Extra Extra

Extra Extra Extra

Extra Extra Extra
I MASTERCHEF NA WEEKENDU

I MASTERCHEF NA WEEKENDU

Nova TV začinjava WMF
 
Na ovogodišnjem Weekend Media festivalu u Rovinju sudjelovat će i Masterchef. Kulinarski talent show omogućit će sudionicima da se u pauzama predavanja okušaju u raznim gastro izazovima. Kroz Masterchef zabavu vodit će ih član žirija Mate Janković, a putem izazova 21. I 22. rujna WMF-ovci će se moći kvalificirati za finalni natječaj na kraju dana u kojem će pobjednik osvojiti nagradu.


Masterchef Weekend izazovi su sljedeći:

TEST OSJETILA
Izoštri svoja osjetila i pokaži što znaš!

TEST KUHARSKIH OSNOVA
Pokaži umijeće osnovnih tehnika kojima započinje svako kuharsko remek djelo!
Najbolji sudjeluju u izazovu KUTIJA IZNENAĐENJA.

TAJNE MAJSTORA KUHINJE
Saznaj tajne majstora kuhinje od vrhunskih profesionalaca!
by Mate i Škuf

KUTIJA IZNENAĐENJA
Pokaži svoje kulinarsko umijeće i osvoji Masterchef nagrade!

 Medijski prijatelji WMF-a i ove su godine Nova TV i Dnevnik.hr. 

The Art of FLIGHT

The Art of FLIGHT

“The Art of FLIGHT” prati Travisa Rice-a, John Jacksona, Marka Landvika, Scotty-a Larga, Jake-a Blauvelta, Nicolasa Mullera, Gigi Ruf, DCP-a i Pat Moore-a koji zamišljaju nove globalne avanture i pomiču sport do nezamislivih razina. Brain farm je sakupio arsenal najnaprednije i najprogresivnije filmske tehnologije kako bi masama približio ovu snowboarding avanturu epskih razmjera. Snimljen na lokacijama Jackson Hole-a, Aljaske, Čilea, Aspena, Patagonije, British Columbie i drugdje, FLIGHT donosi gledatelju savršeni spoj avanture, putopisne drame i naelektrizirane snopwboarding akcije.

Od lovljenog do lovca: Životni ciklus EX YU brandova

Od lovljenog do lovca: Životni ciklus EX YU brandova

Životni ciklus EX YU brendova, ili – jedan pogled unazad na PPP i EPP (političko-propagandni i ekonomsko-propagandni program).

Prilog za povijest oglašavanja u regiji, koji čine: 
- prezentacija činjenice da se oglašavanje nije rodilo u vrijeme kada se rodila generacija koja ga danas kreira i da je razlika u tome što je nekada oglašavanje bilo nezamislivo bez medija, a danas su mediji nezamislivi bez oglašavanja;
- izložba vjerojatno najveće zbirke plakata sa Titovim likom iz Muzeja povijesti Jugoslavije u Beogradu, praćenih „komercijalnim programima“ tog doba iz zbirke beogradskog Muzeja primjenjene umjetnosti. I još ponečim.

Autor: Vladimir Čeh, osnivač Instituta za povijest oglašavanja 

Prezentacija: Kako je Istra postala "društvena" regija

Prezentacija: Kako je Istra postala "društvena" regija

Kako je turizam Istre iskoristio utjecaj društvenih mreža da bi i u ovom segmentu pozicionirao regiju kao otvoreno, ugodno i privlačno mjesto boravka.

Pretpostavke, strategija, ciljevi, implementacija inovativne marketinške kampanje, te na kraju statistika i performance: sve su to elementi koji otvaraju novi pogled na predstavljanje destinacije putem digitalnih kanala komunikacije.

Prezentacija: Kako je Istra postala "društvena" regija

Prezentacija: Osnove kakodalogije

Prezentacija: Osnove kakodalogije

Prilikom izbora za ovogodišnju marketinšku knjigu godine u Srbiji, predsjednik žirija Branko Miljuš primijetio je da je TV serija „Momci iz Medisona“ („MadMen“) izazvala više interesa za našu profesiju od mnoštva fakultetskih udžbenika i drugih „stručnih“ djela. Sasvim točno.
Slično će učiniti i knjiga Ivana Stankovića „Kakodalogija“, koja je dobila spomenutu nagradu. Govori o stvaranju i razvoju reklamne profesije u turbulentnim vremenima 90-tih, na jedan dosta neuobičajeni način.

„Kakodalogija“ Vas poučava o tome kako da:

•    potrošite dva miliona dolara
•    platite medijsko vrijeme Harley-em
•    unovčite ček od 150 000 dolara
•    propadnete
•    razlikujete DRP i GRP
•    ne pronalazite toplu vodu
•    budete ćetnik u Sarajevu i preživite
•    počnete ponovo
•    ne lažete samog sebe
•    i shvatite da je život tamo gdje ste vi.

Svjedok povijesti (profesije) Vladimir Čeh i autor knjige “Kakodalogija” Ivan Stanković vratit će vas pričom u godine prošle, prenoseći iskustva dragocjena za godine sadašnje. I buduće.

Prezentacija: Osnove kakodalogije